Förskolan Guldgruvan i Persberg

Välkommen till

Förskolan Guldgruvan

En förskola med utsikt över Yngen i Persberg. Här går 17 barn i åldrarna 1-6 år. Välkommen att sätta ditt barn i kö!

Välkommen till

Förskolan Guldgruvan

En förskola i Persberg med utsikt över Yngen. Här går 17 barn i åldrarna 1-6 år. Välkommen att sätta ditt barn i kö!

Förskolan Guldgruvan ligger i Persberg med utsikt över den vackra sjön Yngen

Här på förskolan går 17 barn i åldrarna 1-6 år och vi är tre  pedagoger som arbetar här. Varje dag serveras det hemlagad lunch som lagas i våra lokaler av vår kock Ammi.

Vi arbetar tematiskt utifrån förskolans läroplan och anpassar våra teman efter barngruppens intressen och funderingar.  Och vi vistas gärna mycket ute i naturen och är ute varje dag. Under dagen är barnen indelade i åldersanpassade grupper så vi kan anpassa undervisningen efter barngrupperna. De äldsta barnen är med i en guldvingegrupp där de förbereds inför skolstart.

Du kan läsa mer om läroplanen hos Skolverket (länk).

Vid frågor kontakta oss via telefon eller mejl:
Mejl: forskolanguldgruvan@hotmail.com

Ansök till Förskolan Guldgruvan

Välkommen att ansöka till förskolan Guldgruvan! För att ansöka till oss så vänder du dig direkt till Filipstads kommun. Ställ gärna ditt barn i kö tidigt då våra platser ofta fylls snabbt. Blanketter för ansökan av barnomsorgsplats finns att skriva ut via kommunen eller som e-tjänst. Alternativt att hämta hos oss.

Länk till blanketter hos Filipstads kommun

Förskolans bildgalleri

Här kan du se ett urval från vår verksamhet, våra lokaler och aktiviteter.

Förskolans bildgalleri